Németh Szilárd szerint Gulyás Mártonék azért is jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, mert valakik megdobálták a Fidesz-székházat

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 23.

Fekete Lyuk

És berepült egy klaviatúra is.

Egy normális országban Németh Szilárd kormányhivatali ügyintéző sem lehetne, nemhogy a kormánypárt alelnöke, országgyűlési képviselő, és az egyik legtöbbet idézett politikus. De nekünk – sajnos – napról napra meg kell hallgatnunk, ahogy a rezsibiztos faarccal szajkózza az orbitális hülyeségeit. Jó lenne ezen csak nevetni, de amikor a Fidesz ökle arról beszél, hogy igenis nemzetbiztonsági kockázatot jelent néhány ártalmatlan civil figura, egészen összeszorul az ember gyomra.

Amikor szeptember közepén Németh és a Fidesz egy nemzetbizottsági ülés után előjött azzal, hogy Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor az, akitől a kormánynak meg kell védeni az országot, nyilvánvalóvá vált, most már mindenki ellenség, aki nem imádja Orbán Viktort. Hogy pontosan mi is indokolta Gulyás Mártonék megbélyegzését az olcsó és átlátszó politikai célokon túl, azóta sem tudta érdemben megmagyarázni a kormánypárt.

Egy elmebajos és három

Már eddig tudok számolni!

Fotó: MTI

Péntek este Németh Szilárd Bayer Zsolt egyik Echo TV-s műsorában, a Mélymagyarban futott egy újabb kört a témában, de a próbálkozása az eddigieknél is szánalmasabbra sikerült. Amikor Bayer megkérdezte, „milyen értelemben mondható, hogy ezek a személyek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek”, a rezsibiztos először belekezdett a kormánypárt által sulykolt marhaságokba, miszerint Gulyás, Schilling és Vágó, vagy valaki közülük kurzusokat szervez, amelyeken polgári engedetlenségre okítják az embereket. Úgy véli, ez, és hogy felfordulást csinálnak egyesek az utcákon, illetve gátolják az állam működését, ha nem az történik, amit ők akarnak, már „nemzetbiztonsági kockázatot hord magában”. Ki gátol és mit, illetve hol van felfordulás?

Majd jött a lényeg, elnézést, muszáj idéznünk: ezek az emberek „büszkék arra, hogyan támadták meg a Fidesz-székházat, hogy dobálták be a klaviatúrákat, meg nem tudom még mit kellett volna oda behajigálni. Ha ez nem nemzetbiztonsági kockázat, akkor mi, akkor kérdezzük meg, hogy mi! Nézzük meg azokat a tüntetéseket, amelyeket megszerveznek, és azokat, akik a békés tüntetések után még ott maradnak, és a rendőrök arcába üvöltöznek csak azért, hogy ott egy pofon elcsattanjon, hátha balhé lesz. Akik sörösdobozzal dobálják meg a Terror Házát, akik a Sándor-palotát megdobálják. Hát ez nyílt provokáció, az egész nyílt provokáció, és erre szólítják fel az embereiket”.

Tehát mindenki ellenség, aki ki mer menni az utcára, aki nyilvánosan vállalja, hogy utálja, amit a Fidesz művel az országgal. Aki pedig a véleményét a Fidesz-székház előtt is kinyilvánítja, az akkora nemzetbiztonsági kockázat, hogy már a reggeli kávéja előtt le kellene csukni.

Reagált Gulyás, Schilling és Vágó, a „három zavargó" Németh Szilárd vádjaira

Büszkék magukra, a fideszesek pedig paranoiások és félnek. Reagáltak a megvádolt aktivisták, miután ma a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén Németh Szilárd megnevezte Gulyás Mártont, Schilling Árpádot és Vágó Gábort mint afféle felforgatókat, lehetséges zavargókat, majd azt fejtegette a sajtónak, hogy a titkosszolgálatok is megerősítették, hogy ők hárman erőszakos eszközökkel akarják ősszel elmozdítani helyéről a kormányt, írta meg a 24.hu.

Figyelmébe ajánljuk