Orbán Ráhel azt az anyukát képviseli, „aki akkor dolgozik és ott, ahol tud”

  • narancs.hu
  • 2024. június 18.

Fekete Lyuk

A miniszterelnök lánya a luxusbababoltja második születésnapján beszélt erről.

„Az időbeosztás szerintem a legnagyobb kihívás, amivel bármelyik anyukának szembesülnie kell, függetlenül attól, dolgozik vagy háztartást vezet-e. Nyilván szeretnék több időt tölteni az Oduval, mint ami 24 órába belefér,

de én azt az anyukát képviselem, aki akkor dolgozik és ott, ahol tud”

– mondta Orbán Ráhel luxusbababoltja, az Odu Store második születésnapján a Blikknek. A miniszterelnök legidősebb lánya arról is beszélt, hogy nem rövid távra és gyors megtérülést tervez, mert ha így lenne, akkor mindenki bababoltot nyitna.

Orbán Ráhel olyan helyként tekint a bababoltjára, ahol „lehet beszélgetni a kihívásokról vagy a boldog pillanatokról, és ahol tanulni is lehet szakemberek segítségével”. Az Odu egyik missziója, hogy közösségi térként is funkcionáljon, a tanácsok osztogatásával azonban szerinte vigyázni kell, mert „rendkívül sok kudarcot és nagyon megszégyenítő érzéseket lehet kelteni az anyukákban”. Éppen ezért azt vallja, „mindenkinek érdemes az ösztöneire hallgatnia.”

A miniszterelnök lánya a bulvárlap kérdésére azt is elárulta, miért állította nemrég nyilvánosra az Instagram-oldalát. „A BDPST Koncept a történetmesélésről szól, és szeretném a saját narratívámat én is elmesélni. Azt gondolom, elég sok értéket teremtünk, és nagyon jó dolgokat csinálunk ahhoz, hogy inspirálhassunk másokat, de sosem volt célom az, hogy celebbé váljak” – mondta Orbán Ráhel.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.