Már megint alig volt rá kíváncsi valaki, mit akarnak Toroczkaiék

  • B.P.M.
  • 2019. április 3.

Fekete Lyuk

Valaki hallgassa már meg őket!

„A rendőrségnél kialakult helyzet már nem közbiztonsági, hanem egyenesen nemzetbiztonsági” – mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

A beszédét azonban ennél a pontnál le is keverjük, és felhívjuk a figyelmet arra, hogy a videón látható jelenet kísértetiesen hasonlít arra, amikor a párt alelnöke, Novák Előd a közelmúltban tartott egy sajtótájékoztatót, ahova hasonlóan kevés médium ment el.

Mint látható, egy újságíró kolléga (feltehetően az MTI munkatársa) volt kíváncsi Toroczkai mondandója, aki lehet, éppen a gitártanárjától érkezett a helyszínre, hiszen a hangszertáskáját hordja a hátán, illetve egy bácsi is feltűnik a háttérben, aki egy méretes slagot húz végig a földön, amíg a politikus beszél.

A különbség annyi Novák Előd szerepléséhez képest, hogy nemcsak a közmédia állított fel mikrofont, hanem az ATV is, illetve van még egy harmadik fekete fejű mikrofon is, amit ezért nem lehet beazonosítani.

UPDATE: Torockai László a saját Facebook-oldalára feltöltött egy megvágott videót, amelyen látszik, hogy a korábbi állításunkkal ellentétben nem az ATV, hanem a HírTV mikrofonja látható. A hibáért elnézést kérünk.

Nézze meg a világ legszomorúbb sajtótájékoztatóját!

Novák Elődre csak az Echo Tv volt kíváncsi. „Szélsőséges, illetve etikátlan módszerekkel próbálja ellehetetleníteni az egyesült balliberális ellenzék a Mi hazánk mozgalmat, illetve más módokon a Fidesz" - mondta Novák Előd, a párt politikusa.

Toroczkai: „Ha a cigányok Szibériából jönnének haza, akkor bodzatermesztésbe fognának"

A Mi hazánk elnöke nem érti, „miért tartjuk el Szita Bence gyilkosait, ahelyett hogy már rég kivégeztük volna őket."

Figyelmébe ajánljuk