Helyreigazítás

  • narancs.hu
  • 2022. november 28.

Helyreigazítás

Helyreigazítás a Varga Judit férje vette át azt a céget, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart venni  című cikk miatt.

A portálunkon 2022. október 27. napján megjelent "Varga Judit férje vette át azt a céget, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart venni" című cikkünkben

- Valótlanul állítottuk, hogy Magyar Péter, Varga Judit férje által vezetett Good Farming Kft.-t korábban külföldi termőföldek felvásárlására hozta volna létre a magyar állam. Valótlanul állítottuk, hogy Varja Judit férje olyan céget vett át, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart átvenni. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Good Farming Kft. – melynek ügyvezetője Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje lett – céljai között korábban sem szerepelt és jelenleg sem szerepel külföldi termőföldek vásárlása. A cikkben megfogalmazott állításainkkal szemben, a nyilvános céginformációs rendszerben is elérhető adatok szerint a Good Farming Kft. feladata vagyonkezelés. A hivatkozott társaság a Magyarországon bejegyzett és működő Gyulai Agrár Zrt.-ben megvásárolt tulajdoni részesedést kezeli.

- Valótlanul állítottuk, hogy a Good Farming Kft. 2021 nyarán az államtól és az Eximbanktól 400 millió eurós keretet kapott földvásárlásra. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Kft. sem az államtól, sem az Eximbanktól nem kapott 400 millió eurót. A Good Farming Kft.-t 3.000.000,- Ft törzstőkével  az Európa Agrár- és Élelmiszeripari Magántőkealap alapította.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk