Helyreigazítás

  • narancs.hu
  • 2022. május 30.

Helyreigazítás

Helyreigazítás az Egy szántóföldre van bejegyezve a sarkadi polgármester feleségének állami pályázaton győztes egyesülete című cikk miatt.

"Egy szántóföldre van bejegyezve a sarkadi polgármester feleségének állami pályázaton győztes egyesülete"  címmel, 2022. április 20. napján megjelent írásban valútlanul állítottuk, hogy nem lehet tudni, az írásban hivatkozott pályázaton elnyert összeget az Egészégünkért Sport- és Kulturális Egyesület mire fordította. Az Egyesület honlapján közzétett adatokból megállapítható, hogy a pályázaton elnyert összegből az Egyesület telephelyet vásárolt.

Az írásban továbbá valótlanul állítottuk, hogy az Egészégünkért Sport- és Kulturális Egyesület székhelye egy művelés alatt álló szántóföldre van bejegyezve. Az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint az Egyesület székhelyéül szolgáló ingatlan kivett majorként van nyilvántartva, az nem azonos az írásban közzétett fényképen szereplő ingatlannal.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk