A politika rád töri az ajtót, és belemászik az életedbe

  • narancs.hu
  • 2014. szeptember 8.

Hírnarancs

De nem panaszkodunk, valószínűleg Oroszországban is ilyenek a hétköznapok, miért pont nekünk legyen könnyű és szép az élet? Hideglelős hétfő.

Ma reggel váratlanul kiszállt a Nemzeti Nyomozó Iroda a Norvég Civil Alapot kezelő Ökotárshoz, majd később egy társalapítványhoz, a Demnethez is – írja a fél magyar sajtó, és így konkrétan az Index folyamatosan frissülő cikke. Az ORFK a lap kérdéseire elmondta, hogy „a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés bűntett, valamint jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozó hatóság az eljárás keretében házkutatást hajtott végre”.

Az ügy további részleteit, és hogy szerintünk hova kellene kiszállnia a rohamrendőröknek, azt épp az imént írtuk meg.

false

 

Fotó: MTI

Rákosira hasonlít inkább, vagy Kádárra? Ez a kérdés a fenti eset kapcsán is felmerül, nem véletlenül nézik a fenti képen az Ökotárs melletti tüntetés résztvevői A tanú című, hát, sajnos, örökzöldet. De ezt a kérdést a 444.hu speciel akkor tette fel, amikor a New York Times Orbánról szóló publicisztikáját és rajzát ismerteti. Micsoda véletlenek! Úgy látszik, a CÖF üzenete még nem ért el Obamáig…

És hát istenkém, nézzük meg ezt a képet itt! Tényleg nem kenyerünk a diktátorozás, de lehet másra gondolni?

Orbán Győző Schmitt Pál és Orbán Viktor között

Orbán Győző Schmitt Pál és Orbán Viktor között

Fotó: MTI

A kormányfő édesapjának feltűnése fölött érzett örömünkben ajánljuk régi jó cikkünket O. Győző viselt dolgairól.

A kép jobb oldalán látható adakozó kedvű oligarcha ma a Prima Primissima-díjak jelöltjeit prezentálta. Lehetne ezen is háborogni, meg egyes jelöltekkel kekeckedni, de már annyira szarul vagyunk, hogy inkább örülni próbálunk, például Derdák Tibornak, Bodor Ádámnak, az On The Spotnak és a többi jó arcnak.

De van ott még, ahonnan ez jött. Az alábbi, mélyen demokratikus hangulatú képen a független magyar ügyészség vezetője, a közismert focirajongó, Polt Péter oldott hangulatban beszélget szurkolótársával. Hangsúlyozzuk: nem az Ökotársról!

false

 

Fotó: MTI

Akinek még mindig nincsen rossz kedve, olvasgasson összefoglalót az Alexandra és a magyar könyvkiadás állapotáról, vagy a baloldal helyzetéről a aláírásgyűjtések vége után.

Akinek meg már rossz kedve van, az egyen kiflit zsemlével, csókolózzon medvével.

Figyelmébe ajánljuk