Balogh nem úgy vert, a baloldal ciki, Felcsút befut

  • narancs.hu
  • 2013. november 6.

Hírnarancs

Még mindig vergődik a vak komondoros politikus. Ahogy a baloldal is. Mészáros Lőrinc persze nem, és New York is jól van. Ez történt szerdán.

Mekkora pörgés volt ma is a Balogh körül! Az még megvan, ugye, hogy az ügyészségi vallomása szerint Balogh képviselő megagyalta kedvesét? És a monokli a Vadai szeme alatt? És hogy ma már a Fidesz is belerúgott a korábbi kedvencbe? Na, nem is ez a hír, hanem az, hogy ez a drága Balogh üldögél szerdán a kis tanyáján, aztán behívja a porta előtt ácsorgó Index-tudósítót, szalonnával kínálja (a sajtós nem kér), majd kiönti neki a lelkét, hogy nem is úgy volt, ahogy azt az ügyészség orrontja. Az igazság majd úgyis kiderül! Ő biztos, ami biztos, nem mond le. Hisz nem ütött. Vagy, ha igen, akkor se úgy, pláne nem akkorát. Mit szív ez a csávó, de most komolyan? Eközben a Fidesz szerint – ezt is tőlük tudjuk meg – Balogh ma már morálisan vállalhatatlan. Fene a kifinomult ízlésüket!

Tarlós István megint elégedetlenkedik, azaz keménykedik, szóban üti is Vitézy Dávidot, a költőien fiatal igazgatót. Nem jó a BKK! Azaz nem is: nyílt levélben. De vajon miért ország-világ előtt? Hol van Tarlós diszkréciója?

Írnánk mi az ellenzékről is, csak nincs mit. Sőt, ők még Török Gábor szerint is cikik.

Különben is Mészáros Lőrinc benn van a száz leggazdagabb magyarban. Egyelőre még csak 88. lett Orbán kedvenc gázszerelője. A lista élén: Csányi, Demján és Gattyán. Azaz sorrendben a következőkbe fektessünk: bank, pláza, pornó. A politika sehol sincs, szóval a korrupció nem éri meg. Simicska se fért be az első 150-be.

Irány Amerika! Ott meg vége a Bloomberg-korszaknak! Demokrata polgármestere lesz New Yorknak. A fickót Bill de Blasiónak hívják. Előnye tekintélyes, noha csak az utolsó pillanatban szállt be a versenybe. Obamával jóban van. Minden tovább itt.

Máté Bence lett az év természetfotósa. Gratulálunk! Mára akkor ennyi.

Figyelmébe ajánljuk