Lenin és a nőverő, egészségünkre!

  • narancs.hu
  • 2013. november 7.

Hírnarancs

19 óra van, híreket mondunk.

Országszerte tömegek feledkeztek el a nagy októberi szocialista forradalom 96. évfordulójának megünnepléséről. Nekik ezúton küldjük ezt a szép dalt, hátha felfrissíti kicsit a memóriájukat.

Még mindig nem takarodott el a törvényhozásból az a Balogh nevezetű kapcabetyár, akit azzal vádol az ügyészség, hogy beleverte élettársa fejét a korlátba, s néhányszor arcul is csapta a „közepesnél erősebben”. A nőverő honatya pályaképét itt olvashatja, viselt dolgainak következményeit pedig nyomtatott kiadványunk szerkesztőségi cikke tárgyalja.

A Magyar Országgyűlés természetesen rajta kívül is megtűr pompás fickókat, ma például Pálffy István kereszténydemokrata parlamenti képviselő és kiérdemesült médiasztár magánszáma ragyogta be az ülésnapot, ugyancsak mélyen keresztény jobbikos kollégái szerint nevezett ugyanis derekasan felöntött a garatra. Ami természetesen rágalom, hisz a képviselő közismerten absztinens. Pár éve még az új médiaszabályozást is képes volt viszonylag folyékonyan elmesélni nekünk.

false

 

Nagy élet van az USA budapesti nagykövetségén, hiszen új nagykövet érkezik Colleen Bell személyében, aki egyebek mellett arról híres, hogy ő a producere a Gazdagok és szépek című televíziós sorozatnak. S mint ilyen, maga is gazdag és szép, de legfőképpen kalandvágyó vagy mazochista lehet, ha nem utasította vissza e kétségkívül rusztikus helyre szóló megbízatást. Érkezését váró kollégái sem tétlenkednek, s nagy erőkkel tiltakoznak az újabb Horthy-szobor felállítása ellen, amiről itt olvashat. A jó ügyért reménytelenül is harcoló követségiek tiszteletére pedig játssza le mindenki az amerikai himnuszt, az USA nemzeti hőse, Peter Griffin előadásában.

Ennyi szégyenkezés után búcsúzzunk mára valami normálissal, tényleg olyan, mintha a Marsról jönne. Nyomtatott kiadásunk pompás kritikát közöl a héten Paul McCartney szó szerint új lemezéről, aminek első nagy slágeréhez egy remek videoklip is adatott. Íme!

Figyelmébe ajánljuk