A Borz esete a feltámadással

  • narancs.hu
  • 2013. november 5.

Hírnarancs

A nyilvánosság és Simicska jól járt, a Kispál és a Borz visszatért, a nőverő még a helyén. A nap legintenzívebb hírei.
Kispál és a Borz

Kispál és a Borz

 

Ez a kedd is véget ért, esett az eső, ránk szakadtak a hírek:

Tovább tagolódik a magyar nyilvánosság: Vs.hu néven ma figyelemre méltó új hírportál indult. Az oldal főszerkesztője Kerényi György, lapunk egykori munkatársa (illetve nemrégiben kékgalléros angliai tudosítója), illetve a Kossuth Rádió exfőszerkesztője. A hírcunami helyett szűrtebb tartalmat ígérő Vs több mint húsz munkatárssal és igen szép reményekkel kezdett hasítani a net közismerten veszedelmes hullámain: egy éven belül az ország öt leglátogatottabb hírportálja közé szeretnének bekerülni. A Vs tulajdonosi hátteréről itt olvashat.

Tegnap kettőt pislogtunk, és Simicska Lajos közben 680 milliós megbízást kapott. A magyar überoligarchához kötődő Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft. egyrészt 590 milliós bizniszhez jutott a Magyar Turizmus Zrt.-től, hogy felépíthesse külföldi turisztikai kiállítások magyar standját (összesen 61 standot), ahogyan csak ők tudják. Ezzel egy időben pedig a Belügyminisztérium pályázatán is jól szerepelt a cég, amely itt 91 millát akasztott le azért, hogy ügyködjön a közlekedésbiztonságot javító fejlesztések és a rendőrség ez irányú tevékenységének bemutatásán – jelentsen ez bármit is. Mindenesetre tiszta szívből gratulálunk!

Vadai Ágnes ma festett monoklival követelte (DK-s társaival együtt), hogy a hányingert keltő, brutális nőverő állatként ismert Balogh József országgyűlési képviselő (aki jelenleg is a Fidesz tagja) takarodjon már el végre a közéletből, és menjen, mondjuk, igavonó állatnak, hiszen arra talán még alkalmas lehet ezekkel az értelmi és erkölcsi képességekkel – bár a pályamódosításra vonatkozó kitételt nem Vadai, hanem csak mi tesszük hozzá. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke szerint Vadai és társai az ülés rendjét veszélyeztették akciójukkal, ezért be fogja őket árulni a házelnöknél.

Visszatér a Kispál és a Borz! Az alternatív rock magyarországi történetének messze legsikeresebb, 87-ben alakult, 2010-ben feloszlott zenekara egy pécsi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy jövőre, aztán 2015-ben és 2016-ban is fellép majd a Lovasi András nevéhez köthető Fishing On Orfű fesztiválon – csak ott, csak egyszer, végiggaloppozva a zenekar különböző korszakain. Figyelembe véve, hogy a zenekar szétesése után sem Lovasi, sem Kispál András nem tudta megközelíteni a Kispál színvonalát, a döntést csakis helyeselni tudjuk.

Figyelmébe ajánljuk