Kövér László nem lenne se muszlim, se rab

  • narancs.hu
  • 2016.07.08 19:07

Hírnarancs

Kocsisnak, Kövérnek és Matolcsyéknak is nagy napja volt ma. Dallasban lövöldöznek, de a Balaton Soundot senki sem tudja megállítani.

Véleményterroristák

Messzire gurult ma a gyógyszer Kocsis Máténál. Kocsis Ungár Klárát azután perelte be, hogy az először egy Facebook-posztban, majd később egy Népszabadság-interjúban is kijelentette, hogy Kocsis Máté meleg. A Fidesz kommunikációs igazgatója első fokon meg is nyerte a pert Ungár ellen, akit így a bíróság kétmillió forint megfizetésére kötelezett, másodfokon viszont veszített, s nemhogy a pénz nem járt neki, de még a per költségét, kb. 150 ezer forintot is fizetnie kell. Kocsis a Facebook-oldalán intézett egy igen alpári kirohanást Ungár és ügyvédje, és mellékesen a Pride ellen is. Az érdekesség mindebben nemcsak az, hogy egy kommunikációs igazgató és polgármester megengedhet magának ilyen hangnemet, hanem az is, hogy a poszt gyorsan eltűnt, majd vele együtt Kocsis egész Facebook-oldala. Aztán visszatért egy újabb poszttal kiegészítve, mely szerint ő csak vitát akart generálni, de az Fb „vélemény-terroristái” eltüntették bejegyzéseit.

false

Rabok vagy szabadok?

Rendhagyó történelemórába oltott népszavazási kampányt tartott Kövér László a KDNP ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség kisvárdai nyári táborában, egy kerekasztal-beszélgetésen. Elmondta, hogy ha egyre több migráns jön és azokat majd integrálja Európa, egy idő után átbillen a mérleg nyelve, és azok lesznek többen, és majd minket, szegény európai keresztényeket kell integrálni. Ezért is fontos, hogy „Istentől adott szállásterületünkön” megvédjük a kultúránkat, egyben az európai civilizációt is. Október 2-án pedig menjen mindenki a népszavazásra ikszelni, hiszen „nekünk van jogunk eldönteni, kivel akarunk e hazában együtt élni”. Kövér zárszóként feltette a gyerkőcöknek a nagy kérdést: rabok vagy szabadok, muszlimok vagy keresztény akartok-e lenni, kispajtások?

Kövér beszél - a kép nem a helyszínen készült!

Kövér beszél – a kép nem a helyszínen készült!

Fotó: MTI

Villa Balaton

Tovább hízik a Matolcsy-vagyon és a rokonok/haverok érdekeltségébe tartozó cégek megbízása, miután a Népszabadság birtokába jutott információk szerint Matolcsy Ádám, az MNB elnök fia egy kellemes kis balatoni nyaralót húzat fel balatonfüredi telkére. A lapnak az ifjú titán azt nyilatkozta, mezőgazdasági melléképületként és pihenésre fogja használni az ingatlant, a kivitelezését bonyolító Raw Development Kft.-től az újság megtudta, nagyjából 40 millióba kerül majd az épület. A legszebb az egészben mégis az, hogy az említett cég több szálon kapcsolódik az MNB-hez. Például úgy, hogy Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás egyik érdekeltsége alapította, nem sokkal azelőtt, hogy az MNB-alapítvány PADA elkezdte a budai Várban a Villa Budapest munkálatait, és éppen a friss, referenciák nélküli céget választották ki a projektmenedzseri feladatokra, később pedig más ingatlanfejlesztésekre is.

Lövöldözés Dallasban

A rendőri túlkapások ellen tüntettek Dallasban, amikor orvlövészek lőttek a rendőrökre, 12-t megsebesítettek, közülük öten meg is haltak. A Dallas mellett más amerikai nagyvárosokban is megtartott tömegdemonstrációk az olyan rendőri intézkedések ellen kívánták felemelni a hangjukat, mint a múlt csütörtöki minnesotai eset, ahol egy rendőr forgalmi igazoltatás közben lőtt le egy férfit. Az eset nem egyedülálló, ráadásul minden hasonlóan intézkedő rendőr fehér volt, az áldozatok pedig afroamerikaiak. A támadást a Black Power Political Organizationnek nevezett csoport vállalta magára, a helyszínen három gyanúsítottat vettek őrizetbe, egy negyedik bombákkal fenyegetőzött, de a rendőrség a környék többszöri átfésülése után sem talált robbanószerkezetet. A férfi tűzharcban meghalt.

false

Sound

Hogy jobb kedvvel induljunk neki a hétvégének, hallgassuk meg Steve Aoki három évvel ezelőtti Balaton Sound-os veretését. Ma este ugyanő, ugyanott.

Neked ajánljuk