Elhunyt Szedlák Ádám újságíró

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 3.

Interaktív

Váratlanul elhunyt Szedlák Ádám, aki a Magyar Narancs rendszeres külsős szerzője volt.

„Néhányan már tudjátok, másokat viszont derült égből villámcsapásként fog érni a hír, de 2023. szeptember 1-jén késő este váratlanul elhunyt a bátyám, Szedlák Ádám Zoltán, akit sokan, lehet, csak Keltként ismertek” – közölte bejegyzésében Szedlák Levente, Szedlák Ádám testvére. Mint írta, egyelőre ennyit tud mondani, ha lesznek további információi, jelentkezik.

Szedlák Ádám az elmúlt években szabadúszó újságíróként dolgozott, a Kreatív, a Forbes, a HWSW mellett a Magyar Narancsban is jelentek meg cikkei, de tartott workshopokat a Független Médiaközpontban is.

2007 és 2013 között Szedlák Ádám az Origo Techbázisának újságírója volt, majd az azóta már megszűnt VS.hu újságírójaként, rovatvezetőjeként és fejlesztési munkatársaként dolgozott 2013 és 2016 között.

Egykori kollégája Mediumon emlékezett meg róla: „2023. szeptember elsején elképesztően jó tollú és humorú újságírót veszített a magyar média. Aki pedig volt olyan szerencsés, hogy személyesen is ismerhette Szedlák Ádámot, az egy remek embert is.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk