Nyíltan reklámoz egy fizetős SMS-szolgáltatást egy középiskolásoknak szánt websorozat

  • narancs.hu
  • 2020. január 20.

Interaktív

A websorozat Bártfai-Mager Andrea volt férjéhez, a körözött Balogh Sándorhoz köthető.

Nyíltan reklámoz egy fizetős SMS-szolgáltatást a középiskolásokat megcélzó Középsuli című websorozat - írja a 444.hu.

A neten elérhető sorozatban a szereplők többször is kimondják egy létező telefonos szolgáltatás nevét, és a telefonszámot is többször mutatják, sőt, el is hangzik a műsorban. A szóban forgó szolgáltatás egy Bongo nevű szolgáltatás, amely 508 Ft/SMS-ért válaszol a bármilyen témában feltett kérdésre. A szolgáltatást a Bongo Operations nevű ausztrál cég üzemelteti.

A websorozatnak több mint 300 ezer feliratkozója van, és az már csak hab a tortán, hogy a hozzá kapcsolódó, szintén középiskolásoknak készült weboldalon több 18+-os tartalom is szerepel.

A sorozat Balogh Sándor üzletember nevéhez köthető, aki Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter volt férje. Balogh ellen tavaly november óta költségvetési csalás, december óta pedig befolyás vásárlása miatt is elfogatóparancs van érvényben.

Balogh nevéhez köthető a Magyar Afrika Társaság, több száz vállalatból álló céghálót vezet, a vizes vb-t szervező Bp2017 Kft. legfőbb döntéshozója, a Magyar Szinkronúszó Szövetség elnöke volt, a külföldi kereskedőházak egyik ötletgazdája, a neve pedig előkerült a Zsolnay Porcelángyár körüli vitatott ügyleteknél is.

Figyelmébe ajánljuk