Szüret 2021/17.

  • Narancs
  • 2021.04.28 20:55

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A baloldal oltásellenessége emberek életét veszélyezteti.

Interjú Kásler Miklóssal a Magyar Nemzetben

 

– Megvan már a következő nyitási lépés?

– (…) Látogathatók lesznek védettségi igazolvánnyal a színházak, tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz, a mozik, az edző- és fitnesztermek, az uszodák, a közfürdők, a jégpályák, az állatkertek, a vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, játszóházak, múzeumok, könyvtárak és a sportesemények.

– De jó!

Nagy Katalin interjúja Orbán Viktorral a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Az eseményen Bencsik Dávid, az Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta: a modern civilizáció az elmúlt száz évben félelmetes tempójú változáson ment át, okos eszközök, intelligens szolgáltatások alakítják mindennapjainkat. Ám vannak dolgok, amelyeket nem lehet modernizálni, amelyek évezredek óta, évről évre megismétlik az élet, a halál és a feltámadás nagy misztériumát. A szántóvető ősszel elveti a búzát, majd a nyár derekán learatja a termést, megőrli, és a lisztből kenyér sül.

Az Agrárminisztérium közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Nézzen be hozzánk minden nap: hírszolgáltatásunk ingyenesen hozzáférhető. Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk