Szüret 2021/47.

  • Narancs
  • 2021. november 24.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

A baloldal mindig is a multik oldalán állt.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

 

Magyarországon azért van különösen nagy tétje a választásoknak, mert csak a jelenlegi kormányoldal a szabadság örököse, akinek a demokratikus meggyőződése megkérdőjelezhetetlen – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Budapesten, a Magyarország Alaptörvénye 10 éves – gyökerek, értékek és szuverenitás című nemzetközi konferencián.

MTI

 

A napokban jelent meg Dr. Várkonyi Andrea könyve, amelyben romantikus részleteket arról, milyen a párkapcsolata férjével, Mészáros Lőrinccel. (…) „Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is – írja könyvében Várkonyi, aki pár oldallal később azt is kifejti, hogy milyen számára az ideális férfi. – Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével.”

Blikk

 

A négytagú család még 2021 februárjában bérelt lakást Dunaszerdahelyen, egy korábban esperesként is szolgáló pap szomszédságában. Egy idő után azonban furcsa zajokra lettek figyelmesek, amelyek a mellettük lévő lakásból származtak. (…) „Először azt hittük, hogy bútorokat raknak össze, de később az éjszaka folyamán, kiderült, hogy nem munkáról van szó, ez nagyon feldühített minket, hiszen mi is hívő család vagyunk” – mondta az érintett. (…) A pap azóta már elköltözött a család szomszédságából, de a történtek mély nyomot hagytak bennük. Az érintett (…) fiának elment a kedve a bérmálkozástól, és már templomi esküvőt sem szeretne.

A pozsonyi Új Szó honlapjáról

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk