Szüret 2021/49.

  • Narancs
  • 2021. december 8.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek.

Kövér László az ellenzékről a Magyar Hírlapban

 

 

– Na, de a magyar ellenzék is azt mondja, és a baloldali miniszterelnök-jelölt is azt mondja, hogy tulajdonképpen ez az LMBTQ-probléma Magyarországon nem is probléma, nálunk még óvodások nem akarnak a szülő beleegyezése nélkül nemet váltani.

– Mert tiltja a törvény. Azért Magyarország egy normális ország, tehát ebben a pillanatban azok a szabályok, amelyekkel rendelkezünk, lehetőséget adnak a kormánynak arra, hogy megvédje az iskolába járó gyerekeinket meg óvodába járó gyerekeinket, de a nyomás, hogy ezt változtassuk meg, óriási.

Nagy Katalin interjúja Orbán Viktorral a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Rácz András a „Hol sírjaink domborulnak” – A Mohácsi Nemzeti Emlékhely szerepe az emlékezet ápolásában című tudományos konferencián úgy fogalmazott: a mohácsi csata 500. évfordulójának méltó megünneplése érdekében az 5 ismert tömegsír közül 2 feltárásáról is döntés született, melyből egynél már elkezdődött a folyamat.

Az Agrárminisztérium sajtóosztályának közleményéből

 

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk