Szüret 2021/50.

  • Narancs
  • 2021. december 15.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A baloldal simán ráengedné az LMBTQ-propagandát a magyar gyerekekre

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleményének címe

 

 

Nagyon sok bevándorlót beengedtek, és azt gondolták, hogy ebből valami jó sül majd ki. Ez szerintem, miután tudományosan, vagy hogy mondjam, tapasztalatból sem igazolható előre, hogy ez jó lesz, vagy sem, ez egy föltételezés, vagyis egy kísérlet. Tehát a nyugat-európaiak belevágtak egy nagy kísérletbe, hogyha összekeverik a nagy muszlim tömegeket a bennszülött keresztényekkel, abból egy jó dolog fog létrejönni.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Halkóné dr. Rudolf Éva, a Nyíregyházi Egyetem kancellárja elmondta: reméli, hogy sok fiatal kadét fog sétálni Nyíregyháza utcáin, hiszen a város ad otthont a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium Nyíregyházi vitéz Mikecz Kálmán Honvéd Kollégiumának.

A Honvédelem.hu tudósítása A Nemzeti Hadseregtől a Magyar Királyi Honvédségig címen rendezett hadtörténelmi konferenciáról

 

Felgyorsult világunkban veszélyben vannak a nemzeti értékeink, a kultúránk, ezért fontos ápolni és megőrizni a helyi kincseket. El kell érni az ifjúságot, hogy rajtuk keresztül át lehessen menteni a múlt örökségét a jelenbe, és közvetíteni lehessen a nemzeti értékekben rejlő üzeneteket – mondta az Agrármisztérium közigazgatási államtitkára, Csontos László Az én megyém! könyvbemutatóján. (…) Az író által kiválasztott több tucat történet, esemény lefedi Borsod megye minden nagyobb tájegységét, történetének fontosabb állomásait és leghíresebb szülötteit.

Az Agrárminisztérium sajtóosztályának közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk