Szüret 2022/26.

  • Narancs
  • 2022. június 29.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

Az elmúlt harminc évben egy nagyon súlyos és perverz balratolódás történt a világban.

Kövér László Rákóczi Szabadegyetemen tartott előadásából, MTI

 

Észszerű, bátor lépésnek tartjuk, hogy a kormányfő vétót emel az Európai Unió héjáinak újabb szankciócsomagja ellen, jelezve, hogy hazánkat nem hagyta cserben életösztöne, és képes nemet mondani az Európai Unión úrrá lett mazochista őrületre.

A Magyar Békekör Egyesület közleményéből

 

14 órától Bagodi Történelmi Játékokat rendeznek, ahol korhű módon hagyományőrzők mutatják be az egyes történelmi korszakokat (az ókori római és a reneszánsz kor, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc, a 80-as évek határőrizete). Előtte 13 órakor felavatják az ókori római szabadtéri bemutatóhelyet és sírkőmásolatot.

Zala megyei online

 

A Magyar Energiaital Szövetség tiltakozik minden, az energiaitallal kapcsolatban megjelenő valótlan, vagy feltételezéseken alapuló hír, valamint a koffein kettős mérce szerinti megítélése ellen.

A Magyar Energiaital Szövetség közleményéből

 

A közös élményen túl a közösségről, a biztonságos közlekedésről is szólt az Ajkai Motorosok Egyesülete által negyedik alkalommal megszervezett motoros nap június 25-én. (…) A cél nem a száguldás, hanem a biztonságos közlekedés. Most jön a kánikula, a napsugarak felmelegítik az aszfaltot, így jobban tapadnak a kerekek, de vannak, akiket a meleg elbágyaszt, így nehezebben koncentrálnak, illetve türelmetlenné, agresszívvé válnak. De ez igaz a közlekedés minden résztvevőjére.

Az ajkai önkormányzat közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk