Szüret 2022/28.

  • Narancs
  • 2022. július 13.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

A határok védelmének sok feltétele van, de ami az egyik legfontosabb: nem szabad visszaengedni a baloldalt a kormányzásba.

Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Facebook-bejegyzéséből; MTI

 

A hazai rádiózás történetében egyedülálló műsor 2018 óta hallható hétköznap esténként, mások mellett olyan szakértőkkel a házigazda szerepben, mint Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Csath Magdolna közgazdász, M. Kiss Sándor történész, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, vagy Lánczi Tamás politológus. Új házigazdaként csatlakozik Az estéhez Kálomista Gábor, akinek első beszélgetése már hétfő este műsorra kerül a Kossuth Rádióban. A Balázs Béla-díjas filmproducer, színházigazgató vendége Schuch Timuzsin lesz, aki parádés kézilabda pályafutásának állomásait, sorsfordító meccseit idézi fel. A témák változatosságát mutatja, hogy a sportos interjút másnap az élelmiszerek minőségét központba helyező beszélgetés követi.

Híradó.hu

 

Most a világ a hét szűk esztendő felé tart. Mint említettem, az a kérdés, hogy meg tudjuk-e hosszabbítani a hét bő esztendő időszakát, sőt nemcsak meghosszabbítani, hanem fejlesztésekkel még meg tudjuk-e fejelni azokat a jó éveket, amelyek mögöttünk vannak. Még egyszer mondom Önöknek (…) erre van esély. De egy dolog biztos, hogy ez csak akkor valósulhat meg, hogyha dolgozunk. Tehát ha a tücsök és a hangya összefüggésében gondolkodunk, akkor tücsök módjára ez nem fog menni. A mulatság egyébként is megvolt áprilisban, amikor elhúztuk a baloldal nótáját. Itt a tücsökösködésnek vége, most a hangya időszaka jön.

Orbán Viktor beszéde a Nemzeti Agrárkamara országos alakuló küldöttgyűlésén; Miniszterelnöki Kabinetiroda

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk