Elhunyt egy budai végzős diák, aki a szalagavatóján esett össze

  • narancs.hu
  • 2023. november 25.

Katasztrófa

Az ünnepségre kimentek a mentők, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol nem sikerült megmenteni az életét. 

Összeesett egy végzős diák a budapesti Szent Imre Gimnázium szalagavató bálján a Budaörsi Városi Sportcsarnokban, számolt be róla az nlc.hu. A november 18-i ünnepségre kiérkeztek a mentők, és életveszélyes állapotban szállították kórházba a fiatalt. 

Az iskola két nappal később imaláncot indított a diákért, azonban csütörtökön közölték, a fiú elhunyt a kórházban.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.