Kigyulladt egy kisbusz a Várban

  • narancs.hu
  • 2023. december 11.

Katasztrófa

A tömegközlekedést is érinti a probléma.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett hétfő délelőtt egy kisbusz a főváros I. kerületében, a Dísz téren – írja az MTI. Emiatt a 16-os, a 116-os és a 16A autóbusz közlekedése módosult.

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat, a raj jelenleg utómunkálatokat végez.

A Budapesti Közlekedési Központ azt írta Facebook-oldalán, hogy lezárták a Dísz teret, mert a tűzoltók dolgoznak. A 16-os autóbusz a Clark Ádám tér és a Dísz tér között nem közlekedik, a 116-os és a 16A autóbusz rövidített útvonalon jár, nem érinti a Dísz tér megállót.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk