Megtalálták a verőcei hajóbaleset újabb áldozatát

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Katasztrófa

A 30 éves Olivér holttestét Szigetújfalu közelében találták meg.

A verőcei hajóbaleset újabb áldozatát találták meg vasárnap, a 30 éves Olivér holttestére Szigetújfalu közelében bukkantak rá – számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán. 

Ő a tragédia hatodik áldozata, egy 19 éves nőt továbbra is eltűntként tartanak nyilván.

"Ma gyermeknap van. Számunkra a legszomorúbb. Megtaláltuk Olivért… Ő is valakinek a gyermeke… A Duna ma délután Szigetújfalu közelében visszaadta a holttestét. Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, Olivér! " – írta a BRFK.

 

Amint arról lapunk is beszámolt, szállodahajóval ütközött egy kisgéphajó múlt hét szombaton késő este Verőce magasságában, a Dunán. A balesetben ketten életüket vesztették, öt embert pedig eltűnt. A szerencsétlenségnek egy túlélője van. 

Szerdán egy fiatal férfi holttestére találtak rá Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig megtalálták a motorcsónak baleset egy másik áldozatát is, egy 28 éves nőt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk