Beállt a Fidesz Kammerer Zoltán mögé Gödön

  • narancs.hu
  • 2023. március 26.

Kis-Magyarország

Kiváló jelöltnek tartja a párt, ezért nem indít ellene mást.

Kammerer Zoltán polgármesterjelöltet támogatja a Fidesz a gödi időközi önkormányzati választáson – közölte Tuzson Bence országgyűlési képviselő a Facebookon. 

Mindannyian értesültünk arról, hogy május 14-én lesz Gödön az időközi polgármester-, valamint helyi önkormányzati képviselő-választás, utóbbi az 5. számú választókerületben. Kammerer Zoltán a háromszoros olimpiai és világbajnok független polgármesterjelöltként és képviselőjelöltként is indul a választáson. Szerettük volna, ha a városért mindig is elkötelezett olimpikon a Fidesz színeiben indul, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy pártpolitika felett álló jelöltként, a pártoktól függetlenül mérettesse meg magát. Döntését elfogadtuk és tiszteletben tartjuk” – írta a közösségi oldalon Tuzson Bence.

A kormánypárti politikus szerint Kammerer nagyszerű ember, akinek szorgalma, kitartása és elhivatottsága példaértékű, meggyőződése, hogy rendkívül jó polgármester lenne. A pártban is kiváló jelöltnek tartják, ezért nem indítanak ellene mást, ha megválasztják a gödiek, a párt segíteni fogja a munkáját.

A háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó Kammerer is a közösségi oldalon jelentette be nemrégen, hogy elindul az időközi választáson. Az is ismert volt, hogy jó kapcsolatokat ápol a kormánypártiakkal. Erről lapunknak azt mondta, Tuzson Bencével valóban kajakozott együtt és kerékpározott is, de Gyurcsány Ferenccel is ült már egy hajóban.

Gödön 2019-ben a Momentum jelöltje, Balogh Csaba lett a polgármester. Ő előbb a pártjából lépett ki, majd idén februárban a polgármesteri címről is lemondott arra hivatkozva, hogy a Fidesz és a vele együttműködő helyi ellenzéki képviselők leszűkítették a mozgásterét.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk