Megrongálták Keszthely ellenzéki polgármester-jelöltjének autóját

  • B.P.M
  • 2019. augusztus 1.

Kis-Magyarország

Volt már rá példa, hogy az Amygdala Közvélemény-kutató Intézet támadásba lendült.

„Czuth Zoltán László kihívta a rendőrséget, jegyzőkönyv készült, most van folyamatban a feljelentés. Nem tudjuk, van-e politikai szál, ám tekintve a személyét ért lejáratási kísérletet, amit közvéleménykutatásnak álcáznak, nem tartjuk kizártnak az összefüggést” – olvasható a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebook-bejegyzésében.

Az egyesület a mai nap folyamán korábban már közzétett egy bejegyzést, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy a fideszes kötődésű Amygdala Közvélemény-kutató Intézet munkatársai hívogatják a város lakóit, és „kérdezősködésnek álcázva manipulálják a választópolgárokat”: „olyanokat kérdeznek, hogy akkor is szavaznának-e Czuth Zoltán Lászlóra, ha tudnák, hogy »migránsokat akar betelepíteni Keszthelyre.«– fogalmaz az egyesület bejegyzésben.

Korábban már írtunk az Amigdala Közvélemény-kutató Intézetről, illetve arról is beszámoltunk, hogy nemrég troll-, majd hackertámadás érte KÉVE egyik támogatóját, valamint az egyesület oldalát:

Masszív trollkodásba és hackelésbe torkollott a keszthelyi politikai háború

A néhány nappal ezelőtti trolltámadás után vasárnap hackertámadás érte a keszthelyi ellenzéket tömörítő Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) egyik támogatóját és a KÉVE oldalát. "A pár nappal ezelőtti trolltámadás után egyik támogatónk, Bálint Natália Németországban élő, keszthelyi születésű operaénekesnő Facebook-profilját törték fel és tüntették el hivatalos oldalát.

Figyelmébe ajánljuk