Változást akarnak: Szentendrén is összeálltak az ellenzéki pártok és a civilek
Szentendre_wikipedia.jpg

Változást akarnak: Szentendrén is összeálltak az ellenzéki pártok és a civilek

  • B. T.
  • 2019. július 10.

Kis-Magyarország

Helyben már bizonyított civil szervezettel állapodtak meg Szentendrén az ellenzéki pártok, a közös polgármester-jelöltjük Fülöp Zsolt.

Helyben már bizonyított civil szervezettel állapodtak meg Szentendrén az ellenzéki pártok. A Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület (TESZ) színeiben egy egyéni körzetben többször újraválasztott Fülöp Zsoltot támogatják közös polgármesterjelöltjükként. Ezt szerdán jelentették be – tudta meg a Narancs.hu

A szentendrei városháza előtti téren tettek közös fogadalmat szerdán a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület civil szervezet színeiben induló önkormányzati képviselő-jelöltek, köztük az országos ellenzéki pártok jelöltjei és közös polgármesterjelöltjük: Fülöp Zsolt.

A remek adottságú város

A remek adottságú város

Fotó: Wikimedia

Megállapodásuk alapján a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület jelöltjeként indulnak a DK, az LMP, az MSZP, a JOBBIK, és a Momentum helyi politikusai és párton kívüli civilek azért, mert veszélyben látják városuk jövőjét, és készek együtt, közös erőfeszítéssel cselekedni Szentendre kiszámítható és fenntartható fejlődéséért.

Új fejlődési pályát akarnak Szentendrének

Polgármesterjelöltjük: Fülöp Zsolt (54 éves) helyi vállalkozó, református presbiter, önkormányzati képviselő.

Fülöp Zsolt, a közös szentendrei polgármesterjelölt

Fülöp Zsolt, a közös szentendrei polgármesterjelölt

Fotó: youtube.com

„Bejelentem, hogy a változásért tenni akaró szentendrei polgárok, helyben működő civil közösségek és pártok megkeresésére úgy döntöttem, vállalom a megmérettetést, és elindulok azért, hogy együtt tegyük közösen új fejlődési pályára ezt a kivételes adottságokkal rendelkező, egyedi kisvárost, otthonunkat, Szentendrét” – fogalmazott Fülöp Zsolt a TESZ és az ellenzéki együttműködés közös jelöltje.

Az egyéni körzetből 2014-ben a helyi képviselő-testületbe bejutó Fülöp Zsolt és a fideszes városvezetés csatáiról a Magyar Narancs 2018 szeptemberében már beszámolt.

Szentendre tíz egyéni önkormányzati választókerületében hat helyen indul közös aspiránsként a TESZ jelöltje, míg négy helyen az ellenzéki pártok képviselői.

Figyelmébe ajánljuk