Cáfolja az orosz újságírónő, hogy megmérgezték

  • narancs.hu
  • 2023. október 14.

Külpol

Tényleg rosszul lett, és merényletre gyanakodott a rendőrség, de nem találtak mérget a szervezetében.

Marina Ovszjannyikova a Meduza hírportálnak nyilatkozva cáfolta azt a több médiumban napvilágot látott hírt, hogy megmérgezték.

Ő az az újságírónő, aki tavaly márciusban a Pervij Kanal orosz tévécsatorna esti híradójában, élő adásban felemelt egy táblát a műsorvezető háta mögött, azzal a fölirattal: „Ne higgyetek a propagandának! Itt hazudnak nektek!”

 
 
 

 Ovszjannyikova csütörtökön került kórházba hirtelen rosszulléttel. A Meduzának most azt mondta, hogy eleve nem is beszélt újságírókkal a történtekről, és bízott abban, hogy ami vele történt, az titokban marad. Tényleg rosszul lett, és orvost hívtak hozzá, a francia rendőrség pedig azért indított vizsgálatot azonnal, mert a tünetei hirtelen jelentkeztek.

Az azonban nem igaz – szögezte le –, hogy a kilincsén fehér port találtak volna. Azóta már jobban van, a legtöbb vizsgálati eredménye elkészült, és ezekből az derült ki, hogy a vérében nincs mérgező anyag, szó sincs tehát mérgezésről. 

Címlapképünk forrása az újságírónő Facebook-oldala

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.