Először ismerte el hetedik unokájának létezését Joe Biden

  • narancs.hu
  • 2023. július 29.

Külpol

Hunter Biden egy alkohol- és drogmámoros este után hozott össze egy kislányt, akinek a létezésére nemrég derült fény.

Joe Biden hosszú ügy végére tett pontot azzal, hogy először vállalta fel fia, Hunter Biden lányát unokájaként – írja a CNN. Az amerikai elnököt korábban többször támadták a saját pártjából is, amiért a házasságon kívül született, már négy éves Navyt nem sorolta az unokái közé. „Jill és én csak a legjobbat szeretnénk az unokáinknak, köztük Navynek” – mondta a People-nek Biden. ("»Jill and I only want what is best for all of our grandchildren, including Navy,« President Biden said on Friday.")

Biden a People magazinnak beszélt a kislányról, és kiemelte, hogy ez számukra családi és nem politikai kérdés. Beszélt továbbá arról is, hogy Navy anyjával, Luden Robertsszel szorosan együttműködnek, hogy a kislány magánéletét minél jobban tudják óvni.

Navy azután lett hivatalosan is Hunter Biden lánya, hogy Roberts beperelte a férfit gyerektartás fizetése végett, aminek során egy DNS-teszttel igazolták az apaságot. Az alkohol- és drogügyeiről híhedtté vált Hunter Biden azt nyilatkozta, hogy egy különösen kemény korszakában találkoztak  Robertsszel, és egyáltalán nem emlékszik se rá, se az az együttlétükre.

Joe Biden utoljára áprilisban beszélt unokáiról, akkor azt nyilatkozta, imádja hat unokáját. Azóta már hetet imád.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk