Lezuhant a 11. emeletről egy orosz üzletasszony

  • narancs.hu
  • 2023. június 29.

Külpol

A Loko-Bank alelnöke hajnali háromkor kiment a lakás mellvédjére, és „leesett”.

Meghalt pénteken éjjel Moszkvában Krisztina Bajkova, a Loko-Bank 28 éves alelnöke, a 444 írása szerint valahogy kiesett a 11. emeleti lakás ablakából.

A nő egy barátja, Andrej társaságában volt. Ez a 34 éves férfi azt mondta a történtekről, hogy Krisztina hívta át magához, iszogattak, majd a nő hajnali 3 óra körül „kiment a mellvédre és leesett”.

Az orosz-ukrán háború tavaly februári kitörése után több befolyásos orosz is ilyen rejtélyes körülmények között halt meg:

A 444 ír arról is, hogy februárban az 58 éves Marina Jankina, az orosz védelmi minisztérium pénzügyi támogatási osztályának szentpétervári vezetője ugyanígy kizuhant a lakása ablakán – a rendőrség szerint öngyilkos lett.

A leadkép forrása Krisztina Bajkova Facebook-oldala

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk