Magyar pszichiáter kérdezte Harry herceget a traumáiról

  • narancs.hu
  • 2023. március 5.

Külpol

Máté Gábornak beszélt a drogokról, de bátyját, édesapját most nem áztatta. 

Máté Gábor pszichiáter, traumaszakértő Harry herceggel beszélgetett egy műsorban.

A brit királyi család tagja többek között arról beszélt, hogy a drogok meghatározó szerepet töltöttek be eddigi életében, a nyugalom, a relaxáció és a megkönnyebbülés érzését nyújtották.

Szerinte ő jó helyen volt a hadseregben, amely általában megfelelő közeg a csonka családokból érkező fiataloknak. Édesanyja Diana halála, azaz 12 éves kora óta amikor épp nem sokkos állapotban volt, akkor „üss vagy fuss” üzemmódban működött az élete. Mindig úgy érezte, más, mint a család többi tagja. Tartott attól, hogy elveszíti az emlékeit az édesanyjáról, ha elkezd terápiára járni, de végül ezek az alkalmak segítettek rajta, és most már úgy gondolja, hamarabb el kellett volna kezdenie. 

Az interjút több lappal együtt a Daily Mail is szemlézte. A brit portálok és a Telex is azt állapította meg, hogy ebben a beszélgetésben Sussex hercege visszafogottabb volt, mint a könyvében, egy szót sem szólt a testvéréről, Vilmosról, annak feleségéről, sem édesapjáról, Károly királyról – a Daily Mail szerint azért, mert mégis szeretne részt venni a májusi koronázási szertartáson.

Nemrég megjelent könyve, a Tartalék nem vet jó fényt a családjára, de rá sem.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk