Magyarországra látogat Geert Wilders

  • narancs.hu
  • 2024. január 25.

Külpol

A leendő szélsőjobboldali holland miniszterelnök részt vesz az idei CPAC Hungaryn.

Magyarországra látogat és részt vesz az idei CPAC Hungaryn áprilisban Budapesten Geert Wilders, Hollandia leendő miniszterelnöke. Az jelentette be, hogy részt vesz a CPAC Hungaryn.

„Köszönöm a felkérést Szánthó Miklósnak és az Alapjogokért Központnak, hogy felszólaljak a CPAC Hungaryn áprilisban. Büszke vagyok, hogy ott lehetek és felszólalhatok” – írta a holland jobboldali politikus, a tavalyi hollandiai választások győztese.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint a rendezvény aktuálisan legkiemelkedőbb üzenete lesz, hogy a CPAC „annak a szellemi hátországnak a tartópillére, amelyen a jóérzésű emberek és képviselőik egymás kezébe csaphatnak, hogy aztán júniusban Európában, majd novemberben az Egyesült Államokban közösen vegyék fel a harcot a nyugati világ visszavételéért.”

„Amit akár csak pár éve, évtizede kinevettünk vagy lehetetlenségnek gondoltunk – ilyen a férfi és női nemi szerepek felcserélése, a migránsok érzékenységének mindenek felé helyezése vagy a háború eszkalálása a béketörekvésekkel szemben –, az ma már a fősodor része” - fogalmazta meg kultúrharcos ideológiáját Szánthó.

Az Alapjogokért Központról legutóbb akkor írtunk, amikor kiderült, 170 millió forintért újítják fel a központjukat, pedig már alaposan renoválva van, szauna, edzőterem is van benne a Fidesz potentátjainak. 

Geert Wildersről pedig természetesen megválasztása kapcsán írtunk: ő Orbán egyik európai lova, akire érdemes volt fogadni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk