Megreptette a miniszterelnököt a honvédségi gép

  • narancs.hu
  • 2023. március 7.

Külpol

Orbánt Egyiptomból Toszkánába vitte a honvédségi gép, pénteken Firenzében, szombaton Velencében kapták lencsevégre.

Orbán Viktor február 27-én, hétfőn Kairóba utazott népes küldöttséggel, és tárgyalt többek között Abdel-Fattáh esz-Szíszi államfővel. A látogatáshoz három honvédségi repülőt is használt a kormány, Orbán a 604-es jelzésű Airbus fedélzetén utazott – írja a 444.hu, amely a 24.hu-val egyetemben a miniszterelnök nyomába eredt, miután Hadházy Ákos hétfőn posztolta a repülési adatokat.

Ezek szerint a 604-es Airbus az egyiptomi látogatás után, március 1-jén, szerdán visszaindult Kairóból Olaszország felé. Hadházy Ákos a repülési adatok alapján arról ír, hogy a honvédségi repülő leszállt Toszkánában, és egyórás pisai kitérő után indult tovább Magyarországra – feltehetően a miniszterelnök nélkül. Ugyanis ma a 24.hu azt tette közzé, hogy egy olvasója pénteken Firenze belvárosában fotózta le Orbán Viktort, amint a Piazza Carlo Goldonin sétált a feleségével, Lévai Anikóval.

Aztán a 444.hu egyik olvasója küldött egy szombaton készített fotót, amin Velencében láthatjuk a miniszterelnököt.

Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnökétől megkérdezte a 444.hu, hogy Orbán miért járt Olaszországban, munkalátogatáson volt-e ott, vagy magánúton, és hogy Firenzén és Velencén kívül járt-e máshol is. Havasi Bertalan válaszolt:

Orbán Viktor magánúton tartózkodott Olaszországban, és a miniszterelnök magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni”.

Az Orbán család 2021-ben is vakációzott Olaszországban, de idén január elején is pont akkor járt Rómában a kormányzati luxusgép, amikor Orbán és a felesége lerótta kegyeletét XVI. Benedek ravatalánál, majd homárt ettek a tengerparton.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk