Orbán ismét meglátogatja Trumpot Floridában

  • narancs.hu
  • 2024. július 11.

Külpol

A NATO-csúcs után ismét tesz egy kis kitérőt. 

Floridában fog találkozni Donald Trump és Orbán Viktor a NATO-csúcs után – írja a Bloomberg alapján a hvg.hu.

A lap megjegyzi, hogy a találkozóra kevesebb mint egy héttel azután kerül sor, hogy Orbán Moszkvában járt Putyinnál, ezért a floridai út felerősíti azokat az aggodalmakat, amelyek szerint Orbán közvetíthet Putyin és Trump között.

Ugyanakkor egy névtelenséget kérő forrás, aki rálát az Orbán–Trump-találkozóra, azt állítja, hogy Trump nem kérte meg a magyar miniszterelnököt arra, hogy Moszkvában az ukrán–orosz békéről tárgyaljon Putyinnal.

Korábban Trump úgy nyilatkozott, meg tudná győzni Putyint arról, hogy vessen véget a háborúnak, és engedje szabadon az Oroszországban fogva tartott amerikaiakat, amennyiben ő nyerné az elnökválasztást.

A floridai egyeztetés részleteit ismerő forrás informálisnak nevezte az Orbán–Trump-találkozót. Egyelőre azonban sem Orbán, sem pedig Trump környezetéből nem kommentálták az értesülést.

Orbán legutóbb idén márciusban látogatta meg Trumpot floridai birtokán

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.