Orbán Párizsból Buenos Airesbe utazott, hogy részt vegyen a láncfűrésszel kampányoló argentin elnök beiktatásán

  • narancs.hu
  • 2023. december 8.

Külpol

Bolsonaroval is találkozik a hétvégén.

Emmanuel Macron francia elnökkel töltött munkavacsora után Orbán Viktor pénteken Buenos Airesbe utazott, hogy részt vegyen a láncfűrésszel kampányoló új argentin elnök beiktatásán. A Telex emlékeztetett, Havasi Bertalan korábban közölte, a magyar miniszterelnök telefonon gratulált Javier Mileinek, miután megválasztották, az új argentin elnök pedig meghívta őt a december 10-i beiktatási ünnepségre. 

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár péntek délután az X-en (korábban Twitter) posztolta, ahogy úton Buenos Airesbe Orbán a repülőn olvas.

Kovács Zoltán bejegyzéséből az is kiderül, hogy a miniszterelnök kétnapos látogatása alatt több kétoldalú megbeszélést is folytat majd, találkozik például Jair Bolsonaro volt brazil elnökkel is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

An American Hero

  • - ts -

Az idén kicsit megbicsaklott Bruce Spring­steen és az E Street Band nagyszabású világ körüli turnéja; pont a hozzánk legközelebb eső szakasz esett ki, elmaradt másik három mellett a prágai koncert is. 2025 júniusában térnek majd vissza, hogy pótolják a koncerteket.