Tucker Carlson tényleg interjút készít Putyinnal

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Külpol

Úgy véli, az amerikaiaknak joguk van ahhoz, hogy mindent megtudjanak a háborúról.

Pár napja Moszkvában fényképezték le az amerikai szélsőjobboldal egyik legnépszerűbb médiaszemélyiségét, Tucker Carlsont, aki korábban Orbán Viktorral is készített riportokat.

Carlson most pontot tett a találgatások végére, hiszen az X-en közölte: „Itt vagyunk Moszkvában. Azért vagyunk itt, hogy interjút készítsünk Oroszország elnökével, Vlagyimir Putyinnal. Ez hamarosan megtörténik”. Hozzátette, hogy Elon Musk, az X tulajdonosa megígérte neki, hogy nem törlik az interjút a platformról, ha megjelenik. Carlson szerint „az amerikaiaknak joguk van ahhoz, hogy mindent megtudjanak a háborúról, amibe ők is belekeveredtek.” Persze kérdés, hogy mit tudhatnának meg a nézők Putyintól, aki katonai műveletnek nevezi a háborút.

Tucker Carlson még ennél is meghökkentőbb kijelentéseket tett videós bejelentkezésében. Azt állítja, helytelen, hogy az ukrán elnökkel, Volodimir Zelenszkijjel több interjút is készítettek nyugati újságírók, arra „senki sem vette a fáradságot”, hogy Putyint megkérdezze, miért indította a háborút. A moszkvai utat maga Tucker Carlson fizette.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.