Laár András is kilépett a L’art pour l’art Társulatból

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 26.

Kultúra

Az alapítótag 1986 óta játszotta Besenyő Pista bácsi szerepét. A helyét Stefanovics Angéla veszi át. 

„Kedves Közönségünk! A társulat életében lezárult egy korszak, hogy egy újnak adjon helyet. András kollégánk szólóban folytatja tovább karrierjét, ehhez, természetesen, sok sikert kívánunk neki” – közölte Facebook-oldalán az abszurd humor legismertebb magyar társulata, a L’art pour l’art.

A közösséget 1986-ban alapították, a most távozó Laár András nevét kölvcsvönözve eredetileg Laár pour l’art néven. Laár alakította a társulat alapítása óta Besenyő Pista bácsi karakterét.

A poszt szerint nem áll meg az élet, a társaságot átnevezik, ezentúl L'art pour l'art Légitársaság lesz a neve, és beveszik Stefanovics Angélát. A tagok – Dolák-Saly Róbert, Pethő Th. Zsolt, Szászi Móni és most már Stefanovics Angéla – közölték: októberben indulnak új előadásaik.

Az eredeti társulat tagja volt Galla Miklós is, aki 1996-ban lépett ki.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.