Meghalt a Hiperkarma menedzsere

  • narancs.hu
  • 2019. december 10.

Kultúra

Medgyesi Ferenc Pite egy hónapja még együtt szerepelt Bérczesi Róberttel az együttes friss klipjében.

A Hiperkarma Facebook-oldalán közölte, hogy meghalt menedzsere, Medgyesi Ferenc 'Pite'. Mindössze 42 éves volt.

Medgyesi Ferenc basszusgitározott, korábban több zenekarban is játszott, például a Hiperkarma frontemberének egykori együttesében, a BlaBlában. Bérczesivel együtt jegyezték a Hiperkarma jószerencsét! című dalát, melynek klipje múlt hónapban debütált - ebben mindketten szerepeltek is.

"Robival mindketten Komlón, a Mecsekben voltunk kamaszok, együtt éltük át azt az életszakaszt, amikor a szerelem leginkább képes elhitetni az emberrel, hogy 'na most éljük a hőskorod'. Mivel a Road Movie projektbe való meghívás nagyon megtisztelő felkérés volt és a dal is odaállt mellé, így nekiálltunk dolgozni. Óriási szerencse, hogy ez idő tájt pont egy megoldhatatlannak tűnő párkapcsolati válságban voltam, ami akkor már sokadszorra is nagyon megviselt, így viszonylag hamar ráéreztem, hogyan kéne megszólalnia a dalnak" - idézte az Index Pitét a klippel kapcsolatban.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?