Bájos animációs film beszél a szerelemről, mégis sokaknál kiveri majd a biztosítékot

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 1.

Lélek

Vajon miért?

Vicces-kedves négypercesben mutatja be a két alkotó, Beth David és Esteban Bravo az ifjú Sherwin életét, aki egy összezavarodott tini srác, aki még zavartabb lesz, miután megpillantja a suli első napján az egyik osztálytársát, Jonathant. A szíve majd kiugrik, sőt, tulajdonképpen ki is ugrik a helyéből és onnantól kezdve nincs megállás: jöhetnek a ciki, a mókás, a meghitt pillanatok, no meg az osztálytársak lenéző tekintete.

"A filmünkkel nem akarunk prédikálni, még dialógus sincs benne, a karakterek nem akarnak meggyőzni senkit. Csak azt akartuk megmutatni ezen a sztorin keresztül – ami egy édes vörös hajú fiúról szól, aki totál össze van zavarodva és meg van ijedve az érzéseitől, ahogy mi is meg voltunk ijedve, ahogy mi is össze voltunk zavarodva –, hogy milyen volt felnőni nekünk. Reméljük, rezonálni fog azokra, akik tudnak azonosulni a karakterrel és azokkal is, akik nem – nekik viszont segít jobban megérteni azokat, akik keresztül mennek mindezen" – mondták a Huffington Postnak az alkotók, akik közösségi finanszírozással, a Kickstarterről gyűjtötték össze a pénzt a kisfilmhez.

A hogyan beszéljünk a gyerekekkel a homoszexualitásról témakörben készült interjúnkat itt olvashatják.

In a Heartbeat - Animated Short Film

"In a Heartbeat" - Animated Short Film by Beth David and Esteban Bravo A closeted boy runs the risk of being outed by his own heart after it pops out of his chest to chase down the boy of his dreams. contact [dot] inaheartbeat [at] gmail [dot] com Facebook Page - https://www.facebook.com/inaheartbeat2017/ Official Tumblr Page - https://inaheartbeat-film.tumblr.com/ IMDB - http://www.imdb.com/title/tt6969946/?ref_=tt_rec_tt Produced at Ringling College of Art and Design by Beth David Instagram: @bbethdavid Twitter: @bbethdavidd Tumblr: http://bethdavid.tumblr.com/ Esteban Bravo Instagram: @estebravo Twitter: @EstebanBravoP Tumblr: http://estebanbravo.tumblr.com/ Website: https://www.estebanbravo.com/ Music by Arturo Cardelús https://www.youtube.com/watch?v=hFaXJffksZY Sound Design by Nick Ainsworth https://www.ainsworthsound.com/ © Beth David and Esteban Bravo 2017

Figyelmébe ajánljuk