Balog Zoltán, Lovasi András és Novák Katalin is megkapta a Családok Angyala díjat

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 19.

Lélek

Indoklás: életpéldájukkal a gyermekvállalás, a családalapítás fontosságát és boldogságát képviselik a nyilvánosság előtt.

Családok Angyala (Angelus Familiarum) díjat kapott Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma volt vezetője, Lovasi András. a Kiscsillag vezetője, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Böjte Csaba ferences szerzetes, Csehi Marianna, a Hungaropharma kommunikációs- és marketingvezetője, Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Oberfrank Pál színész-rendező, Odor Andrea országos vezető védőnő, Pál Ferenc katolikus pap, mentálhigiénés szakember, Révész Bálint, a K&H Bank HR-főosztályvezetője, Szabó Zoltán, a British Telecommunications ügyvezető igazgatója, Szűcs Édua grafikus és Velkey György, a Bethesda Gyermekórház főigazgatója.

false

 

Fotó: MTI

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom díját azok kapják, akik "tevékenységükkel, életpéldájukkal a gyermekvállalás, a családalapítás fontosságát és boldogságát" képviselték a nyilvánosság előtt.

(MTI)

Figyelmébe ajánljuk