„Ezt tényleg elbasztad” – üzente Feldmár András Kadarkai Endrének

  • narancs.hu
  • 2023. június 29.

Lélek

A műsorvezető rákérdezett Török Szabolcs ügyére, aki meztelenül kiugrott egy budapesti szálloda ötödik emeletéről. 

Kadarkai Endre Klubrádióban futó műsorának vendége Feldmár András pszichoterapeuta volt. A beszélgetés 45. percig rendben zajlott, amikor is Török Szabolcs esetéről kezdte el kérdezni Feldmárt – írja a 444.hu. Török 2013 novemberében lett öngyilkos, egy Rákóczi úti szálloda erkélyéről ugrott ki.

A szobájában ekkor ott volt Feldmár András és Büky Dorottya pszichológus, a Feldmár Intézet vezetői is. Az öngyilkos férfi szervezetében extasyt találtak, de a rendőrök nem tudtak válaszolni a szülők kérdésére, hogy hogyan került szervezetébe a kábítószer. Ezért a szülők később beperlték a BRFK-t és azt állították, Feldmár András terápiáinak sokszor része kábítószer fogyasztása. Feldmár azt mondta, az első gondolata az volt, hogy Török Szabolcs után ugrik, majd hogy tisztázza a helyzetet a rendőrökkel. Úgy gondolja, a felelőssége nulla.

„Nem ismertem. Annyit sem beszélgettem vele, mint most veled”

– fogalmazott. 

Aztán kedden a pszichoterapeuta egy bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán. „Nyílt SMS Kadarkainak: Kedves Endre, hát ezt tényleg elbasztad. Azt hittem miután pár percet töltöttünk együtt a felvétel előtt, hogy baráti hangon beszéltél velem, hogy örültél a találkozásunknak. De nem fékezted meg az impulzusodat, hogy kihasználj és degradálj. Csalódtam benned, én őszinte voltam de neked az jött be, hogy majd te leleplezel és megmutatod hogy gazember vagyok. Te vagy az, mert valóban találkozhattál volna velem de észre sem vettél — neked fontosabb volt a »show«. Sajnálom…”

Feldmár Andrással lapunk márciusban közölt interjút:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk