Beszorult az emlékmű fémoszlopai közé egy kisfiú

  • narancs.hu
  • 2023. november 4.

Lokál

Az Ötvenhatosok terén kialakult kelepcéből a segítőkész és kedves tűzoltók szabadították ki.

Eltévedt az emlékmű oszlopai között, bent rekedt és nem tudott kijönni egy kisfiú szombat délután Budapesten, az Ötvenhatosok terén – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A fővárosi hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével föntről kiemelték a megszeppent gyermeket, aki a sikeres szabadulás után egy kicsit a tűzoltóautóval is ismerkedhetett.

A barátságos és éber tűzoltók és a kisfiú esetéről videó is készült.

Eltévedt az emlékmű oszlopai között, bent rekedt és nem tudott kijönni egy kisfiú szombat délután Budapesten, az Ötvenhatosok terén. A fővárosi hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével föntről kiemelték a megszeppent gyermeket, aki a sikeres szabadulás után egy kicsit a tűzoltóautóval is ismerkedhetett. Videó: FKI Videóstúdió

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Saturday, November 4, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk