Így veri át a csepelieket a helyi Fidesz

  • narancs.hu
  • 2017. április 2.

Lokál

Táblákat állítanak, aztán nem történik semmi.

Hudák János csepeli önkormányzati képviselő, a Párbeszéd elnökségi tagja blogbejegyzésében arról ír, hogyan verte át a fideszes kerületi vezetés a lakókat azzal, hogy játszóteret, parkot ígért több helyszínre.

Több mint két és fél éve táblázta tele a kerületet a fideszes vezetés közpénzből, hogy a 2010 és 2014 között elvégzett beruházásokkal dicsekedjen és meggyőzze a választókat, hogy rájuk szavazzanak. Ma már tudjuk, az említett beruházások közül több még a mai napig sem valósult meg – írja Hudák, aki tegnap rendhagyó átadási ünnepséget tartott Csepelen, a Vércse utcánál, ahol az áldatlan állapotok megszüntetését és park kialakítását ígérték, ám azóta sem történt semmi.
false

„Így szerettük volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a csepeli Fidesz a legutóbbi önkormányzati választáson finoman szólva is a bolondját járatta a csepeliekkel. Annak idején több millió forint közpénzt költöttek el, hogy táblákon dicsekedjenek a választóknak a 2010 és 2014 között elvégzett beruházásokkal” – írja az önkormányzati képviselő, és még jó néhány olyan helyszínt bemutat, amit a fideszes vezetés feltáblázott, majd úgy hagyott.
„Megelégelve a Borbély Lénárd vezette önkormányzat tétlenkedését, úgy döntöttünk, hogy kézbe vesszük a dolgokat, és a Vércse utcánál felavatunk egy játszóteret, hogy ezzel a jelképes cselekedettel bemutassuk, hogyan verte át a Fidesz a csepelieket a hatalma megtartása érdekében. Hogyan használta szavazatszerzés céljára a meg nem valósult beruházásokat. Amikről egyébként pontosan tudták, hogy nem fognak elkészülni 2014 végéig. Felszólítjuk őket továbbá arra is, hogy a jövőben tartózkodjanak a közpénzek kampánycélú felhasználásától. Ha ezt mégsem sikerülne betartaniuk, akkor viszont legalább ne hazugságokkal próbálják meg az emberek szavazatát megvásárolni. Hiszen a demokrácia és egy választás azért mégsem áprilisi tréfa!” – jegyzi meg Hudák János.

Figyelmébe ajánljuk