Ismét porviharra figyelmeztetnek az M1-esen

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. április 6.

Lokál

Az Útinform minden autóst arra kér, hogy vegyék komolyan a figyelmeztetést és időben lassítsanak.

Az erős széllökések miatt időnként sűrű por és homokfelhő rontja a látási körülményeket az M1-es autópályán csütörtök délután – figyelmeztetett az Útinform csütörtökön délután.

Honlapjukon azt írták, a sztráda 104-es kilométerének környezetében, Nagyszentjános/Bőny térségében kell számítani a látási viszonyok romlására.

A rendőrség a honlapján azt írta, a sztráda mindkét oldalán, a 70-es és a 73-as kilométer között, Tata és Mocsa térségében is az erős szél miatt kisebb-nagyobb porátfúvások vannak.

Az Útinform minden autóst arra kér, hogy vegyék komolyan a figyelmeztetést és időben lassítsanak.

Mint ismert, március 11-én súlyos balesetet okozott a porvihar szintén az M1-esen, akkor 37 autó és 5 kamion ütközött, a balesetben egy ember életét vesztette, többen megsérültek. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk