Karácsony videóval szemléltette, hogy elférnek a mentők a védett kerékpársávban

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 29.

Lokál

Nem tűnt úgy, hogy bármi is akadályozná a rohamkocsi haladását.

Karácsony Gergely a Facebook-oldalán osztott meg egy felvételt arról, ahogy egy mentőautó végigszáguld az Üllői út védett kerékpársávjában. A videón jól látható, hogy a nemrégiben kialakított biciklisávokkal kapcsolatban megfogalmazott kifogásokkal ellentétben, azok egyáltalán nem nehezítik a haladást az út oszlopokkal elválasztott részén.

Augusztusban többek között az OMSZ is azzal támadta a fővárost, hogy a védett kerékpársávok akadályozzák a mentők haladását. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke ekkor centivel mérte meg, beférnek-e a betegszállítók a műanyag pollerek mögé

Karácsony Gergely méricskélés helyett ezúttal egy videót mutatott be szemléltetésképpen.

Mentő az Üllői úton

A propagandasajtóban százával születtek a cikkek az elmúlt hetekben az Üllői úti védett kerékpársáv ügyében, ment a hangulatkeltés ezerrel. Voltam én ezekben már minden, ami a szókincsükből kitelik, mert azt állították, a mentőautó nem tud közlekedni a kerékpársávban. Tiszta szerencse, hogy budapesti ügyekben nem kell a propagandára hallgatni, elég, ha mindenki a saját szemének hisz. Alább az Üllői útról származó kamerafelvétel:

Posted by Karácsony Gergely on Wednesday, September 27, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk