Készüljön mindenki, hetekig nehézkes lesz a négyeshatossal közlekedni

  • narancs.hu
  • 2024. július 10.

Lokál

Itt a nyár, itt a pályakarbantartás!

Július 13-tól három héten át pályakarbantartást végeznek a 4-es és 6-os vonalán – áll a BKK közleményében. A munkálatok a Blaha Lujza tér, a Podmaniczky utca és a Margit híd térségét érintik. 

 
Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László
 

Három szakasza lesz a karbantartásnak: 

  • július 13-tól, szombattól július 20., szombat hajnalig, tartó ütemben pótlóbusz közlekedik az Oktogon és a Harminckettesek tere között.
  • Július 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a villamosok csak a dél-budai végállomásuk és a Harminckettesek tere között közlekednek, a Széll Kálmán tér és a Harminckettesek tere között pótlóbusz jár.
  • Július 22-től, hétfőtől augusztus 4-ig, vasárnapig a 4-es, 6-os villamos vonalán további pályakarbantartási munkálatok is zajlanak, de annak pontos menetrendjéről későbbre ígért tájékoztatást a BKK.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk