A mozik után december 10-ig online is elérhetők a filmek a Verzió kínálatából

  • narancs.hu
  • 2023. december 1.

Mikrofilm

Összesen 54 alkotás közül lehet válogatni.

November 29-én ért véget a jubileumi, 20. Verzió Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál, 54 alkotás, köztük a nyertes filmek azonban december 10-ig online még elérhetők lesznek.

A fesztivál zárónapján hirdették ki a Közönségdíjat, amit a legjobb magyar film díjával is elismert Fanni kertje nyerte el. A film Magyarországon először a Verzión volt látható. A Szarajevói Nemzetközi Filmfesztivál dokumentumfilmes versenyprogramjának különdíját elnyerő alkotás Somogyvári Gergő rendezésében két, a társadalomból elmenekülő ember mindennapjairól szól. Az intim hangulatú film egy különös felnőtté válás történetén keresztül mesél az emberi kapcsolatok fontosságáról.

A fesztivál mozis programjából a Verzió 54 dokumentumfilmet tesz online elérhetővé.

A filmek kikölcsönzésére december 10. éjfélig van lehetőség, és a kölcsönzéstől számítotott 14 napig lehet megnézni az egyes alkotásokat számítógépen, táblagépen és mobiltelefonon is. Az online platformon mások mellett szerepel a fesztiválgyőztes Aranyásók, a legjobb magyar film, a Fanni kertje, de megtekinthetők a további díjazott mozik és a legszebb vetített alkotások is.

A Magyar Narancs múlt heti nyomtatott kiadása öt oldalas mellékletben foglalkozik a Verzió Filmfesztivállal.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk