Az Oscar véletlenül kitweetelte saját Oscar-tippjeit

  • narancs.hu
  • 2020. február 4.

Mikrofilm

Szokatlan ügymenet napokkal a díjátadó előtt.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban adják át a 92. Oscar-gála díjait – a Vulture azonban észrevette, hogy a szobrokat osztó Akadémia hivatalos Twitter-csatornáján napokkal közzétette a ceremónia előtt a saját tippjeit.

A bejegyzést hamar törölték, de szerencsére akadt, aki lementette a  tippeket -– amelyek nagyjából megfelelnek az előzetes várakozásoknak. A színészeknél Brad Pitt, Laura Dern, Renée Zellweger és Joaquin Phoenix győznek, a legjobb rendező pedig Sam Mendes lesz az 1917-ért. Akad azonban néhány olyan jóslat, ami ha bejön, vaskos meglepetést okozna: az animációs filmeknél a Netflixes Klaus veri a Toy Story 4-et, a dél-koreai csodafilm, az Élősködők pedig nemcsak legyőzi Tarantino moziját a forgatókönyveknél, de elviszi a Legjobb nemzetközi film díját – sőt, a Legjobb film is ez lesz.

Persze, valójában szó sincs szivárogtatásról, és az Akadémia sem tippelget a saját díjairól – magyarázatuk szerint annyi történt, hogy véletlenül a saját nevük alatt posztolták a követőik körében meghirdetett tippversenyt.

Figyelmébe ajánljuk