Banderas szerint vele jót tett a szívinfarktus

  • narancs.hu
  • 2022. december 18.

Mikrofilm

Rájött, hogy mi a fontos, és mi az, amin fölösleges rugózni.

A Csizmás, a kandúr: az utolsó kívánság című, december 21-én mozikba kerülő animációs filmet reklámozva Antonio Banderas beszélt a szívinfarktusáról is.

A csizma úgy kerül az asztalra, hogy a mesében ismét Banderas hangján beszél Csizmás kandúr, akinek rá kell döbbennie, hogy a kilenc életéből, ami egy macskának adatott, nyolcat már végigélt. 

A PageSix oldal az interjút idézve arról ír, Banderast 2017 januárjában érte szívroham. Barátnője, Nicole Kimpel a látható jelekre gyorsan reagált, ennek köszönhető, hogy a színész életben maradt. Megműtötték, három sztentet – érfalat tartó hálót – ültettek be az orvosok. A traumát saját bevallása szerint hamar földolgozta, mert optimista az alaptermészete, a depresszió legföljebb öt percig tart nála.

Antonio Banderas azt mondta, az az eset valószínűleg a legjobb dolog, ami valaha történt vele. Megértette, hogy olyan dolgok miatt is nap mint nap aggódott, amelyekért nem érdemes, mert egyáltalán nem életbevágóak. „Mindig is tudtam, hogy meg fogok halni, de akkor meg is tapasztaltam, láttam” – mondta a most 62 éves spanyol színész. 

Az infarktus után fokozatosan átszervezte az életét, szelektált a tennivalói között. Szerinte most már csak a fontos dolgokra fordít időt, így arra, hogy minél több időt töltsön együtt Stella lányával.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk