Csak Tom Cruise-on múlik, folytatódik-e a Top Gun

  • narancs.hu
  • 2022. július 12.

Mikrofilm

A Roostert alakító Miles Teller már el is csevegett vele a harmadik epizódról.

Közel két évet pihent dobozban, ugyanis Tom Cruise ragaszkodott hozzá, hogy a nagyvásznon mutassák be. Az élet őt igazolta: előbb Cannes-ban mutatkozott be nagy sikerrel, majd a mozikat is meghódította a Top Gun: Maverick (kritikánk), mely világszinten már az 1 milliárd dolláros bevételt is meghaladta, ezzel a színész legsikeresebb filmjévé vált.

Ilyen eredmények után nem csoda, ha a stúdió pedzegette egy esetleges harmadik rész ötletét. „Az remek lenne, de mindez Tom Cruise-on múlik. Már beszélgettem vele a dologról, meglátjuk, hogy alakul” – nyilatkozta rejtélyesen Miles Teller, aki a filmben Bradley Bradshaw-t, azaz Roostert alakítja, az első rész legendás karakterének, Goose-nak a fiát. Cruise mellett egyértelműen ő a film főszereplője, nem csoda, ha sokak szerint a következő részben neki kellene átvennie a stafétabotot a veterán színésztől.

Teller elmondta: az, hogy Cruise-nak meg kellett osztania a Top Gunt vele és jó pár másik fiatal színésszel, igazi őrült utazás volt. A Hangmant alakító Glen Powell szintén nyitott lenne a folytatásra, de ő is megerősítette: minden Cruise-on múlik. „Azt hiszem Tom mottója az volt, hogy ha nem tudod felülmúlni a korábbi filmet, akkor nincs is értelme újat csinálni. Ha nem járul hozzá vagy veri meg az első részt, akkor nincs értelme még egy filmet hozzáadni a filmográfiájához” – magyarázta.

Míg egyesek a siker miatt meg vannak győződve, hogy a folytatás elkerülhetetlen, másokat óva int Tom Cruise legendás perfekcionizmusa. „36 évbe került, mire beleegyezett ebbe a részbe!” – magyarázta Joseph Kosinski, a Maverick rendezője. „Rajta múlik, őt kell meggyőzni. Így kezdődött ez a projekt is, Jerry Bruckheimer producer és én Párizsba utaztunk hogy beszéljünk vele. Minden a sztorin múlik, és az érzelmeken. Ha sikerült megtalálni a módját, hogy Maverick visszatérjen ezekhez a fiatal pilótákhoz és ki tudunk találni még valamit, talán összejöhet a folytatás. De egyelőre élvezzük a második részt!” – tette hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Egy egyházpolitikai harc kellős közepébe kerültem” – állítja a pünkösdi egyház ügyében meggyanúsított volt intézményvezető

A nemrég lezárult nyomozás 18 milliárd forintos kárértéket állapított meg a Magyar Pünkösdi Egyház intézményrendszerét érintő költségvetési csalás ügyében. Az egyik érintett, jelenleg bűnügyi felügyelet álló volt intézményvezető szerint viszont az ügy csak az egyházon belüli harcok eredménye, és a nyomozás is tendenciózus volt.