Egyre nagyobb a felbolydulás a Kojot körül

  • narancs.hu
  • 2018. február 12.

Mikrofilm

Nem győzi korrigálni döntéseit a Megafilm. A Youtube-közzététel után most a hazai mozik kapták meg ingyen a filmet.

Újabb fordulat történt Kostyál Márk Kojot című filmjének ügyében, most épp arról adott ki közleményt a Megafilm, hogy az összes magyar mozi számára ingyenesen rendelkezésre bocsátja a  filmet.

Mindezt az után, hogy előbb nem engedték, hogy vetítsék a filmet a 4. Magyar Filmhéten, majd közzétették azt a Youtube-on, hogy bárki megnézhesse a Filmhét alatt. Az így kikerült film minősége erősen kifogásolható volt, így a gyártó cég megint korrigál.

Közleményükben azt írják: „A Filmet övező nézői érdeklődést gyártóként és forgalmazóként nagy örömmel fogadtuk. Szeretnénk a Film számára minél szélesebb nézői platformot biztosítani, továbbá azt a lehetőséget, hogy a nézők a Filmet mozivásznon tökéletes képi és hangminőségben tekinthessék meg, tisztelve ezzel nézőinket és alkotóink munkáját egyaránt.”

A rendező közben rövid, érzelmes Facebook-posztban köszöni meg a rengeteget támogatást:

Kedves Emberek, cimborák, Földijeim!

Szívből, könnyek közt köszönöm meg, amit értünk, a KOJOT- című filmünkért tettetek! Ez a csoda Miattatok van! Alkotótársaim, a kibaszott Falka nevében KÖSZÖNÖM! Nektek csinálunk minden filmet amíg dobog a szívünk! Szeretettel!

Kostyál Márk

A filmről készült kritikánkat itt olvashatják:

Fröcsög a nyál, folyik a vér, reccsen a csont: tömény unalom

Már közel 50 ezren látták Kostyál Márk Kojot című filmjét a YouTube-on a filmheti balhé és a közzététel óta. Még a tavalyi premier alkalmából írtunk róla. Kritika.

Neked ajánljuk