Idén bemutatják a tizenhat részes Száz év magányt

  • narancs.hu
  • 2024. április 17.

Mikrofilm

Márquez leghíresebb regényéből Kolumbiában forgattak sorozatot.

Tizenhat részes sorozatot készítenek Gabriel García Márquez Száz év magány című regényéből, a forgatás a hírek szerint befejeződött, a mű még az idén látható is lesz a Netflixen – emlékeztet a Telex a Deadline hírére hivatkozva abból az alkalomból, hogy megjelent az első előzetes.

A kolumbiai író Mexikóban írta és Argentínában jelentette meg leghíresebb regényét 1967-ben. Azóta mintegy 50 millió példány fogyott el belőle, több mint negyven nyelven.

A Netflix 2019 márciusában jelentette be, hogy megszerezte a mű megfilmesítésének jogát.

A sorozatot spanyol nyelven forgatják, Kolumbiában, Márquez családja támogatja a munkát. A forgatókönyv José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, María Camila Arias és Albatrós González munkája,  Alex García López és Laura Mora rendezi.

A Netflix a vállalkozást úgy mutatta be, mint „Latin-Amerika eddigi egyik legambiciózusabb projektjét”, amelyet „Kolumbia és Latin-Amerika legtehetségesebb művészei keltenek életre”.

Azt, hogy pontosan mikor mutatják be a sorozatot, még nem árulták el.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk