Iszonyú jó filmek jönnek januárban az HBO-ra

  • narancs.hu
  • 2018. december 26.

Mikrofilm

Erősen kezdi az évet a csatorna.

Kétségtelenül 2019 januárjának legnagyobb durranása a True Detective harmadik szériája lesz. Az HBO sikersorozatának első évadáról korábban azt írtuk, 2014-ben az egyik legjobb dolog volt, ami a tévében történt. Nos, hasonló várakozásokkal tekintünk az új részekre is.

HBO Go premier: január 14.

TV premier: január 20.

Hogy pontosan mi lesz a kifutása Brexitnek még csak homályosan körvonalazódik, de máris itt az eső film, ami feldolgozza történtek egy kis szeletét. Dominic Cummings politikai tanácsadó kulcsszerepet játszott abban, hogy Anglia kilépjen az EU-ból. Az ő szemszögéből követhetjük  az eseményeket, a két szekértábor küzdelmét, miközben a politikusok  próbálnak hasznot húzni a felfokozott érdeklődésből.

HBO Go premier: január 7.

TV premier: még nincs pontos dátum

A Zabhegyező rajongóinak is van egy jó hírünk, jön a film ami bemutatja, hogy a fiatal J.D. Salinger a múlt század közepén, New  York színes forgatagában hogyan próbálja megtalálni írói hangját A fiatal írót Nicholas Hoult alakítja, mestere pedig, aki arra biztatja, hogy Holden Caulfield történetét ne csak egy novellában, hanem regényben írja meg, Kevin Spacey.

HBO Go premier: január 20.

TV premier: január 20. Cinemax

És akinek mind ez még nem volna elég, jönnek az idén a hazai mozikat is megjárt slágerfilmek, mint Wes Anderson legutóbbi filmje A kutyák szigete, Woody Allentől az Óriáskerék,  a Három óriásplakát Ebbing határában és a Vörös veréb is.

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.